What's new
What's new

Vendor breidt assortiment uit met non-touch kranen van Hansa

Vendor breidt haar assortiment in milieuvriendelijke, sanitaire producten uit met een serie hygiënische, elektronische non-touch kranen van Hansa. De uitbreiding biedt een logische aanvulling op haar missie klanten te kunnen voorzien in de beste oplossing voor handhygiëne vraagstukken. 

Grip op handhygiëne

“De producten van Hansa sluiten naadloos aan op het kader dat volgt uit onze MVO strategie. Als organisatie werken we namelijk continue aan een verbetering van onze leefwereld. Met goede handhygiëne realiseer je een veiligere en gezondere leef- en werkomgeving. Ons huidige assortiment voorzag al in duurzame producten voor een effectieve reiniging en droging van de handen. Wat we in de praktijk tegenkomen, zijn toiletruimtes met veelal conventionele kranen. Bij dit type kraan is vooraf, maar ook na het wassen contact nodig tussen hand en kraan. De serie elektronische sensorkranen van Hansa vormden voor Vendor de ontbrekende schakel om klanten een totaaloplossing te kunnen bieden. Een kraan met sensor hoeft immers niet aangeraakt te worden en als pluspunt blijft de omgeving schoner in vergelijking tot gebruik van een conventionele kraan”: vertelt Ghislaine Ottevanger, Directeur Nederland.

Zuinig op onze wereld

Naast het hygiënische aspect van de Hansa kranenserie vonden Vendor en Hansa elkaar in de ‘Green Responsibility’-filosofie van Hansa. “Dankzij de ecologisch verantwoorde Hansa-technologie kunnen we onze klanten een minimaal verbruik van water en energie garanderen. Besparingen op waterverbruik tot maar liefst 50% zijn mogelijk ten opzichte van conventionele kranen. Er wordt namelijk alleen water gebruikt tijdens het handenwassen. Zo gaan we zorgvuldiger met de wereld en de beschikbare hulp- en grondstoffen om,” aldus Ottevanger. Eerder verzorgden Vendor en Hansa de inrichting van het nieuwe interieur van de sanitaire toiletruimtes van Koninklijk Theater Carré waarmee in het historische gebouw hedendaags design samenkomt met aandacht voor goede handhygiëne. Het beschikbare assortiment sensorkranen  is hier te bekijken.

Neem contact met mij op over de kranen van Hansa