(Hoger) Onderwijs
(Hoger) Onderwijs

Elke school moet een vertrouwde, veilige en prettige omgeving zijn. Tenslotte brengen uw leerlingen en leerkrachten er een groot deel van hun dag door. Een goede hygiëne op school draagt niet alleen bij aan dit gevoel, maar zorgt tevens voor een gezonde omgeving.

Robuust en functioneel

Vendor biedt functionele toiletinrichtingen voor het primair onderwijs tot aan het hoger onderwijs. De robuuste automaten kunnen tegen een stootje en zorgen voor een gecontroleerde afgifte van handoek- en toiletpapier. Het Vendor toiletpapier lost zeer snel op in water waardoor u verstoppingen voorkomt. De automaten zijn tussentijds bijvulbaar en dragen daardoor bij aan een optimaal schoonmaakonderhoud.

Opgeruimde en frisse toiletruimtes

Voor handdroging heeft u de keuze uit diverse oplossingen waarbij de IQ Handdoekautomaat garant staat voor opgeruimde en nette toiletruimtes in uw school. Samen met een frisse geur is dit voor een positieve beleving van de toiletbezoeker van essentieel belang. Op de juiste manier handen wassen en drogen, voorkomt verspreiding van bacteriën. Juist op scholen is dit belangrijk. Uit onderzoek blijkt dat papier de meest hygiënische oplossing is voor het drogen van de handen. Met Vendor bent u verzekerd van optimale toilethygiëne. Dit begint met een advies op maat, rekening houdend met de specifieke fase van het onderwijs.

Totale ontzorging

Met het Total Service Concept van Vendor is uw sanitaire ruimte volledig verzorgd. U heeft er geen omkijken naar. U bent verzekerd van een optimaal werkende, schone en representatieve toiletruime, die perfect aansluit bij de wensen van de toiletbezoeker. Het Total Service Concept houdt onder andere in: gratis montage, serviceverlening op locatie en continue beschikking over de verbruiksartikelen.

Ook op uw school een goede toilethygiëne?

Wij geven u advies op maat.