Verfrissende producten voor uw toiletten
Verfrissende producten voor uw toiletten

Wij zijn Vendor

Ons ultieme doel is van elk toiletbezoek een happy moment maken. Wij vinden dat iedereen op elk moment een toiletbezoek als ontspannen en prettig moet kunnen ervaren.

Ongeacht het aantal mensen dat – soms in korte tijd – het toilet gebruikt, zijn onze klanten en hun toiletbezoekers verzekerd van slimme, kwalitatieve producten, excellente service en een frisse toiletruimte.

Sinds augustus 2019 zijn we onderdeel van de CWS Group en gezamenlijk zetten we in op innovatie, streven we naar (digitale) vooruitgang en naar het ontzorgen van onze klanten.

  • Optimale toilethygiëne, ook bij grote drukte
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Alles in eigen beheer

Duurzaam in alle opzichten

Vendor wil bijdragen aan het creëren van een wereld waarin zorgvuldiger wordt omgesprongen met het milieu, grondstoffen en elkaar. Bijvoorbeeld via onze slimme IQ-handdoekenautomaat reduceren we (papieren) afval en gebruik van grondstoffen. Daarnaast zijn wij op het hoogst mogelijke niveau gecertificeerd op de MVO prestatieladder.

Uw toilet als toevoeging op uw visitekaartje

Vendor biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid hun werknemers, gasten en bezoekers te verrassen met hygiënisch hoogstaande en verfrissende producten voor elke toiletruimte. Zodoende verandert het kleinste kamertje in een opvallend statement van gastvrijheid, stijl en smaak van de gastheer.

U kunt altijd op ons rekenen

Onze dienstverleners maken het u nóg makkelijker. Ze vullen bijvoorbeeld zeepdispensers bij, hervullen de luchtverfrissers en vervangen de damesverbandcontainers. Zij doen precies datgene wat u vraagt. Ook zorgen ze ervoor dat u steeds tijdig nieuwe handdoeken en toiletpapier ontvangt, zodat u altijd voldoende voorraad heeft.