Nieuws
Nieuws

CC Oosterpoort in Groningen kiest opnieuw voor Vendor

Gemeente Groningen heeft besloten haar opdracht voor het verzorgen van handdroging in de toiletruimtes van Cultureel Centrum Oosterpoort opnieuw bij Vendor neer te leggen. Met de oplossing van Vendor hebben bezoekers altijd de beschikking over hygiënische handdroging.

De oplossing van Vendor biedt het juiste antwoord op de behoefte aan continue beschikbaarheid van hygiënische handdroging tijdens high-traffic momenten: voor en na een voorstelling én tijdens de pauze waarin korte tijd veel gasten gebruik maken van de toiletvoorzieningen.

Als specialist op het gebied van toilethygiëne adviseerde Vendor Cultureel Centrum Oosterpoort gebruik te maken van de slimme navulmogelijkheden van het IQ handdroogsysteem. Dit biedt, met een papieren of non woven handdoekcassette, iedere bezoeker, ook tijdens piekmomenten, continu de mogelijkheid om de handen te drogen. Daarnaast wordt los afval op de grond voorkomen doordat het gebruikte materiaal hygiënisch wordt opgeslagen in dezelfde automaat.

Continuïteit van handdroging

Afdeling Facilitaire Zaken van De Oosterpoort & de Stadsschouwburg is tevreden met de oplossing: “Op het moment dat je honderden bezoekers op het toilet verwacht, wil je je niet druk hoeven te maken over de vraag of er wel handdoekjes genoeg zijn. We realiseren ons verder dat ook dit onderdeel bijdraagt aan hoe onze gasten het bezoek aan onze locatie ervaren. Vendor is een van de weinige leveranciers die de continuïteit van handdroging kan garanderen, dus ik ben heel content met deze praktische oplossing.”