Stages
Stages

Als je stage loopt bij Vendor dan tel en doe je volledig mee. Dan kun je ook wel eens struikelen, maar dat mag en daar leer je extra veel van. De dynamische omgeving biedt veel mogelijkheden. Bij Vendor werken mensen die gedreven, enthousiast en klantgericht zijn. De informele en transparante sfeer zorgt ervoor dat jij je als stagiair(e) snel thuis zal voelen. Kortom een leuk bedrijf, zeker als je nog aan het ontdekken bent waar je echt “happy” van wordt.

Ontwikkeling centraal

Vendor is altijd op zoek naar talentvolle en ambitieuze studenten die ons scherp weten te houden, die benieuwd zijn naar wat zich binnen Vendor afspeelt en die in korte tijd veel willen leren.

Stage- of afstudeerplek

Volg je een MBO-, HBO- of WO-opleiding en heb je interesse in een meewerkstage of een afstudeeropdracht bij Vendor? Kijk dan in ons vacatureoverzicht voor de beschikbare stages en afstudeeropdrachten.

Begeleiding

Stel, je sleept die leerzame en leuke meewerkstage of afstudeeropdracht binnen. Dan is je begeleider je eerste aanspreekpunt. Hij of zij ondersteunt je gedurende het hele traject. Jullie gaan regelmatig in gesprek over je progressie en plannen. Tegen het einde van je stage krijg je een beoordeling en evalueren jullie de afgelopen periode samen.

Stage lopen bij Vendor?