Over Vendor
Over Vendor

Van elk toiletbezoek een happy moment maken is het ultieme doel van Vendor. Al bijna 60 jaar ontwikkelt en produceert zij met meer dan 200 medewerkers in eigen beheer een totaalpakket aan toilethygiëne producten.

Een positieve beleving, uitstraling en continue beschikbaarheid zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden, waarbij de toiletbezoeker centraal staat. Via een uitgebreid servicenetwerk zorgt Vendor dagelijks voor hoogwaardige en stipte dienstverlening en dankzij de eigen voorraad garandeert zij een snelle levering in meer dan 30 landen. Hiermee weten klanten, bezoekers en medewerkers zich verzekerd van een schoon en hygiënisch toilet, een frisse geur en schone, droge handen.

Onze missie is om van elk toiletbezoek een happy moment te maken

Onze Visie

Vendor vindt dat iedereen op elk moment moet kunnen genieten van een ontspannen en prettig toiletbezoek. Ongeacht het aantal mensen dat – soms in korte tijd – het toilet gebruikt, zijn onze klanten verzekerd van kwalitatieve producten, excellente service en een frisse toiletruimte. Kortom, een positieve beleving. Als toilethygiënespecialist bieden wij de slimste oplossingen voor een gegarandeerde beschikbaarheid van handdroging, toiletpapier, zeep en een aangename geur. Altijd met respect voor mens en milieu. Binnen ons vakgebied willen wij de beste zijn en streven wij naar zoveel mogelijk enthousiaste klanten.

Plezier

Wij gaan tot het uiterste om zoveel mogelijk happy momenten te creëren voor onze klanten, toiletbezoekers en onze collega’s. Hun verwachtingen overtreffen wij graag: met goed advies, een dienst, een verrassing of een lach. Wij werken hard, maar houden oog voor elkaar en maken tijd voor ontspanning en persoonlijke aandacht.

Werken bij Vendor, betekent werken met plezier.

Excellent

Wij doen het gewone graag ongewoon goed. Natuurlijk zijn wij betrouwbaar en zorgvuldig, maar we onderscheiden ons door altijd dat stapje extra te zetten zodat het voor onze klanten goed geregeld is. Als specialisten zijn wij er trots op dat onze toilethygiëne oplossingen de slimste in de markt zijn. Daar stopt het niet, wij willen meer. Ambitieus en kritisch blijven wij nieuwe mogelijkheden onderzoeken en anticiperen wij op toekomstige wensen van onze klanten.

Zo blijven wij keer op keer verrassen.

Verantwoord en betrokken

Vendor medewerkers zijn vriendelijk, integer, respectvol en transparant. Wij vragen ons altijd af wat wij kunnen betekenen voor elkaar, voor onze klanten en voor een duurzame samenleving: in economische, sociale en ecologische zin.

Dat doen wij samen: met elkaar, met de klant en met onze partners.