Waarom werken bij Vendor?
Waarom werken bij Vendor?

Trots en betrokken

Bij Vendor werken trotse en betrokken medewerkers, met hart voor de zaak, voor onze klanten, voor de eindgebruikers van onze toiletten én voor elkaar. Wij houden er van om te verrassen. Extern doen we dat met een excellente dienstverlening en slimme producten. Intern dagen wij elkaar uit, zoeken wij elkaar op, werken wij samen en denken wij mee voorbij de grenzen van de eigen rol.

Een loopbaan bij Vendor start met een grondig inwerktraject. We nemen je mee in alle facetten van het bedrijf, je krijgt trainingen en je ontmoet veel mensen en je maakt kennis met de algemeen directeur tijdens een informele lunch. Kennismakingen bij Vendor zijn tweerichtingsverkeer. We nemen je mee in wie wij zijn, wat je kan verwachten van je loopbaan bij Vendor, maar we willen ook weten wat je brengt, hoe je eerste ervaringen zijn en wat je van ons vindt.

Dit delen zet zich ook voort na het inwerktraject. Wij organiseren regelmatig informele meetings, waarin we het uitwisselen van informatie en luisteren naar elkaar combineren met plezier. Denk daarbij aan ontbijtsessies op onze depots, waar collega’s van sales, service en kantoor de dag beginnen met een lekker ontbijt en tijd om even wat af te stemmen, afterwork borrels of thema gerichte Meet&Greet’s met de CEO, waarin de stand van zaken van een bepaald project wordt toegelicht en er ruimte is om in direct contact met elkaar vragen te stellen of feedback te geven.

Verantwoordelijk

Vendor staat voor een excellente performance richting haar klanten. Als je bij Vendor werkt voel je je verantwoordelijk om hier binnen de eigen mogelijkheden aan bij te dragen en neem je ook verantwoordelijkheid om je persoonlijke mogelijkheden verder te ontwikkelen. Wij ondersteunen dat met faciliteiten als Vendor Sales College, waar een eigen dedicated trainer en coach je mee neemt in hoe wij werken en een online leerplatform, waarop je op elk gewenst moment en op elk gewenste locatie meer dan 200 online trainingen kunt volgen. Én wij luisteren naar jou. Wat wil jij en hoe kunnen wij je helpen dat waar te maken, zonder dat we het voor je gaan regelen, want jij bent in de lead over wat je kunt en wilt bereiken.

57
Jaar Vendor
200
Werknemers
7
Gemiddeld aantal dienstjaren

Plezier

Happy people, daar worden wij blij van! Dat kan door goed op je plek te zitten, dingen te doen die je goed liggen en die je uitdagen het beste uit je zelf te halen. Maar minstens net zo belangrijk is het hebben van plezier. Bij Vendor mag gelachen worden. Wij zijn informeel, hebben belangstelling voor elkaar en zijn attent. Verrassen doen wij ook op je eerste werkdag of als je jarig bent. Niet zelden horen wij van nieuwe collega’s dat ze de start bij Vendor hebben ervaren als een “warm bad”. Regelmatig peilen wij op een toegankelijke manier hoe onze mensen het vinden om bij Vendor te werken en of ze ons bedrijf als werkgever aan anderen zouden aanbevelen. In de feedback die daaruit volgt, wordt de werksfeer geprezen met onderbouwingen als:

  • Collega’s zijn aardig en iedereen is bereid elkaar te helpen;
  • Binnen Vendor krijg je het gevoel dat wat je doet belangrijk is;
  • Vendor is een hartelijke organisatie met oog voor welzijn van haar mensen;
  • Er heerst een zeer prettig werkklimaat, waarin iedere medewerker er toe doet;
  • Je kunt en mag meedenken om zaken beter en efficiënter te maken;
  • De personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke bedrijfsuitjes.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Binnen Vendor staat naast de klant, de medewerker centraal. Dit betekent o.a. regelmatig in gesprek gaan met jouw leidinggevende/coach waarin jouw wensen en mogelijkheden ter sprake komen, mogelijkheden tot het volgen van een ruim aanbod van trainingen en opleidingen; intern (online en klassikaal) en extern. Een positief-kritische leidinggevende en directe collega’s, waarvan je regelmatig feedback ontvangt. Kortom een organisatie waarin je ruim kansen geboden worden en waar je de mogelijkheid hebt die te pakken als je dat wilt.

Flexibiliteit

Binnen Vendor hebben medewerkers de mogelijkheid om hun werktijden flexibel in te delen in afstemming met hun directe leidinggevende. Hierbij is het essentieel dat taken en verantwoordelijkheden op een goede manier worden afgerond. Onze mensen dragen daar zelf verantwoordelijkheid voor. Ook het verrichten van je werkzaamheden vanaf huis of een andere externe locatie is mogelijk zo lang de inhoud van je werk dat mogelijk maakt.

Leuke activiteiten en uitstapjes

Vendor organiseert geregeld leuke en gezellige activiteiten. Hier kun je geheel vrijblijvend aan deelnemen. Voorbeelden van terugkerende activiteiten zijn de Zomerbarbecue, Afterwork borrels, Sinterklaas en uitjes met de personeelsvereniging.