Testimonials
Testimonials

Bij Vendor werken trotse en betrokken medewerkers, die samen aan de Vendorbeleving werken. Zij werken met hart voor de zaak, voor onze klanten, voor de eindgebruikers van onze toiletten én voor elkaar. Samen geven zij een goed beeld van hoe het is om deel uit te maken van de Vendorcultuur.

  Photo

  Het team op de Frontoffice is onderdeel van de Commerciële Binnendienst en wij zijn verantwoordelijk voor het happy houden van onze klanten! Al het inkomend belverkeer komt binnen op de Frontoffice. Dit kunnen bestellingen zijn of vragen over onze dienstverlening en de planning of vragen over facturen. Wij zijn het eerste aanspreekpunt en proberen altijd direct onze klanten te helpen of anders door te zetten verder de organisatie in.

  Wij zijn een hecht en dynamisch team met een en het zelfde doel: Excellente Dienstverlening!

  Mariska van Soelen, Medewerker Commerciële Binnendienst bij Vendor

  Photo

  Wij werken met verschillende systemen, ERP AX Dynamics, CRM Archie en voor de dienstverlening PLAN en IMOS. We borgen dat alles goed in alle systemen wordt verwerkt zodat alle informatie altijd up to date is. De servicebonnen die gegenereerd worden in IMOS verwerken wij na het bezoek van de dienstverlener door deze af te melden. Hierna ontvangt de klant de servicebon per mail.

  Als de klant een storing heeft of een klacht nemen wij deze in behandeling en zorgen voor een passende oplossing. Onze werkzaamheden zijn breed en afwisselend, geen dag is hetzelfde! Zo proberen wij elke dag met onze Smart Solutions onze klanten Happy People te laten zijn.

  Kim de Jong, Medewerker Commerciële Binnendienst bij Vendor

"Als je met plezier naar je werk wilt gaan dan moet je bij Vendor zijn."

Vendor is een professionele organisatie waar veel oog is voor de verdere ontwikkeling van de medewerkers. Je krijgt veel vrijheid om je werkzaamheden zelf in te delen. Er zit een hecht team dat op elkaar ingewerkt is. Een grapje op zijn tijd wordt ook zeer gewaardeerd. Vanuit Vendor en de PV worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Als je met plezier naar je werk wilt gaan dan moet je bij Vendor zijn.

Als afdeling Financial Accounting dragen we zorg voor een juiste en tijdige financiële administratie met als maandelijks sluitstuk de maandrapportage. De uitdaging is om de diverse managers en directieleden snel de juiste informatie te verschaffen om op hun vakgebied de juiste beslissingen te kunnen nemen. Samen aan de toekomst van Vendor werken is daarbij het ultieme doel.

Jacco van Rooij, Financial Accounting Teamleader

Werken bij Vendor is werken in een omgeving die continu aan belang wint: deze van de hygiëne.  Als sales kom je terecht bij een uiteenlopend pallet van klanten: scholen, gemeenten, kantoorgebouwen, industriële omgevingen, transportbedrijven etc.

Daarnaast is Vendor een KMO met een uitgesproken familiaal karakter en is het fijn werken in een team van collega’s die eenzelfde passie voor hun job en het bedrijf hebben.

Joris van Roosendael, sales manager

Vendor is een professionele organisatie met het gevoel van een familiebedrijf. We zijn niet de grootste en we willen wel de beste zijn!

Iedere schakel binnen het bedrijf is belangrijk om een goed resultaat neer te zetten. Er is waardering voor ondernemerschap en teamwork. De pay-off van Vendor is niet voor niets allesomvattend: “Smart Solutions, Happy People”. Daar zijn we trots op!

Wendy van Rotten, Accountmanager

Ik kreeg vanaf de eerste dag al veel verantwoordelijkheden, zoals het verder inrichten van de nieuwe Onboarding-app en de telefoon die ik meteen op mocht nemen. Ook heb ik de sfeer binnen Vendor ervaren als heel informeel en laagdrempelig, wat mij als stagiaire echt de ruimte heeft gegeven om kritisch en nieuwsgierig te kunnen zijn. Zó nieuwsgierig dat ik af en toe zelfs gek werd van mijn eigen vragen.

Als HR-stagiair zit je letterlijk bij je collega’s van de HR-afdeling aan het bureau en ik heb dit als erg positief ervaren. Naast het feit dat het gewoon heel gezellig is, krijg je echt alles mee wat er binnen (en buiten) Vendor speelt. Dit zorgt voor een goed beeld van wat er allemaal kan spelen binnen een organisatie en voor mij als stagiaire is dit superleerzaam geweest.

Imke Vlasman, Stagiaire HR

  Photo

  Vendor is een solide en groeiend bedrijf.  Het potentieel is groot en de sector biedt veel zekerheid.  Het bedrijf heeft als producent unieke producten en concepten en biedt een totaalaanbod aan op vlak van toilethygiëne.

  Vendor is groot genoeg om alles aan te kunnen en klein genoeg om kort te schakelen.  Het is een goed gestructureerd bedrijf met een gedreven management en een duidelijke rode draad doorheen de werking.  De opleidingen zijn super en er zijn regelmatig teambuildingsactiviteiten, wat bijdraagt aan de goede sfeer. Input en eigen mening worden gewaardeerd, er is veel wederzijds respect.

  Jelle Verbeeck, Accountmanager bij Vendor

  Photo

  Toen ik 15 jaar geleden bij Vendor binnenkwam als monteur was het een verkopende organisatie. Als monteur zijnde bestonden mijn werkzaamheden uit monteren, vulinstructie geven en later eens teruggaan om onderhoud te plegen. Dat was eigenlijk het enige klantcontact dat wij hadden. Inmiddels heeft Vendor de omslag gemaakt naar een dienstverlenende organisatie, waardoor de dienstverleners regelmatig bij dezelfde klanten terug kwamen. Als dienstverlener leer je de klant daardoor veel beter kennen en zijn het meer echt “jouw” klanten.

  Vendor is een bedrijf dat steeds in beweging is. Er is nooit een dag hetzelfde en dat is ook wat het erg boeiend maakt. Zorgen dat bij de klant alles tot in de puntjes op orde is blijft voor mij nog steeds het leukste wat er is. Met één doel, de klant een tevreden gevoel te geven. En als je dat van een klant terugkrijgt dan is dat de fijnste voldoening die je kunt krijgen.

  Frank Guinee, Commercieel Dienstverlener

Een goed verhaal
Natuurlijk bestaat ons assortiment uit heel waardevolle en noodzakelijke producten, maar als ik heel eerlijk ben verkopen wij bij Vendor niet hele spannende producten. Het mooie van werken voor Vendor is juist dat ik me ook echt kan onderscheiden in de markt ten opzichte van onze concurrenten. Bijvoorbeeld met onze IQ Handoekautomaat, met deze automaat hebben wij echt een goed verhaal in huis waarmee wij klanten daadwerkelijk meerwaarde kunnen bieden. Daarnaast is het ook erg leuk om bewustwording te creëren bij onze potentiële klanten op het gebied van toilethygiëne. Vaak merk ik dat klanten zich niet meteen realiseren hoe belangrijk toilethygiëne is het vaak wordt onderschat. Ik haal er dan ook de meeste voldoening uit om de klant te overtuigen van onze producten en dienstverlening.

Directeur van mijn eigen zaak
Ook is werken voor Vendor erg afwisselend omdat je een eigen rayon met eigen klanten beheert. Uiteraard is het dan ook je eigen verantwoordelijkheid om deze zo goed mogelijk uit te bouwen en te onderhouden. Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat er maandelijks een omzetgroei wordt gerealiseerd in het rayon dit zorgt er voor dat het werk uitdagend blijft. Voor mij voelt het alsof ik directeur ben van mijn eigen winkel (rayon) dit geeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Korte lijntjes
Verder zie ik Vendor als een fijne organisatie om voor te werken. Er wordt echt naar je mening geluisterd en de lijntjes binnen de organisatie zijn kort en iedereen is bereid om elkaar te helpen. Er wordt intern veel samengewerkt en dat leidt tot successen. Voor mij voelt Vendor als een soort van familie.

Thom Scholman, Account Manager Direct Sales

 

  Photo

  Vendor is een organisatie waarbij je ook als stagiair(e) het verschil kunt en mag maken. Binnen de organisatie krijgen je diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Deze ontwikkeling start meteen tijdens je eerste stagedag waarbij kennis wordt gemaakt met collega’s van verschillende afdelingen en een producttraining, verzorgd door de interne trainer Arnold van de Pol.

  Daarnaast krijg je als stagiair de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan verschillende HR-gerelateerde projecten. Ik heb me beziggehouden met o.a. een digitale ontvangst voor nieuwe medewerkers (de onboarding app Appical), het opstellen van functieprofielen en de veranderende privacywetgeving (AVG). Deze verschillende projecten zorgen voor een gevarieerde agenda. Daarbij word je gedurende de stageperiode begeleid door een ervaren en vakkundige stagebegeleider. Met deze stagebegeleider ga je regelmatig in gesprek over de voortgang van jouw stage.

  Kortom, de ideale stageplaats bij een informele organisatie waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen!

  Merijn de Graaf, Stagiair HR

  Photo

  Vendor is een organisatie met een Brabantse mentaliteit maar met een internationaal karakter. Dit betekent korte lijntjes, schakelen gaat snel en direct, ook met je collega’s buiten Nederland. Van stagiaire tot CEO, iedereen heeft een stem over kleine en grote dingen. Van welke koffiebonen we in de automaat hebben zitten tot strategische jaarplannen. En ideeën worden opgepakt en gestimuleerd. Sterker nog, er is een systeem waarin je cursussen naar keuze kunt volgen om je ontwikkeling op peil te houden.

  Ook binnen de afdeling Marketing & Innovatie is datzelfde DNA voelbaar aanwezig. Initiatief wordt toegejuicht en je bent vrij om je functie in te delen naar jouw passies en capaciteiten. Daarnaast een afdeling die nooit stilstaat en constant wil vernieuwen. Het is geen toeval dat Marketing en Innovatie bij Vendor onder één noemer valt.

  Anique IJpelaar, Marketing & Communicatie Coördinator