Testimonials
Testimonials

Bij Vendor werken trotse en betrokken medewerkers, die samen aan de Vendorbeleving werken. Zij werken met hart voor de zaak, voor onze klanten, voor de eindgebruikers van onze toiletten én voor elkaar. Samen geven zij een goed beeld van hoe het is om deel uit te maken van de Vendorcultuur.

  Photo

  Het team op de Frontoffice is onderdeel van de Commerciële Binnendienst en wij zijn verantwoordelijk voor het happy houden van onze klanten! Al het inkomend belverkeer komt binnen op de Frontoffice. Dit kunnen bestellingen zijn of vragen over onze dienstverlening en de planning of vragen over facturen. Wij zijn het eerste aanspreekpunt en proberen altijd direct onze klanten te helpen of anders door te zetten verder de organisatie in.

  Wij zijn een hecht en dynamisch team met een en het zelfde doel: Excellente Dienstverlening!

  - Mariska van Soelen, Medewerker Commerciële Binnendienst bij Vendor
  Photo

  Wij werken met verschillende systemen, ERP AX Dynamics, CRM Archie en voor de dienstverlening PLAN en IMOS. We borgen dat alles goed in alle systemen wordt verwerkt zodat alle informatie altijd up to date is. De servicebonnen die gegenereerd worden in IMOS verwerken wij na het bezoek van de dienstverlener door deze af te melden. Hierna ontvangt de klant de servicebon per mail.

  Als de klant een storing heeft of een klacht nemen wij deze in behandeling en zorgen voor een passende oplossing. Onze werkzaamheden zijn breed en afwisselend, geen dag is hetzelfde! Zo proberen wij elke dag met onze Smart Solutions onze klanten Happy People te laten zijn.

  - Kim de Jong, Medewerker Commerciële Binnendienst bij Vendor

"Als je met plezier naar je werk wilt gaan dan moet je bij Vendor zijn."

Vendor is een professionele organisatie waar veel oog is voor de verdere ontwikkeling van de medewerkers. Je krijgt veel vrijheid om je werkzaamheden zelf in te delen. Er zit een hecht team dat op elkaar ingewerkt is. Een grapje op zijn tijd wordt ook zeer gewaardeerd. Vanuit Vendor en de PV worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Als je met plezier naar je werk wilt gaan dan moet je bij Vendor zijn.

Als afdeling Financial Accounting dragen we zorg voor een juiste en tijdige financiële administratie met als maandelijks sluitstuk de maandrapportage. De uitdaging is om de diverse managers en directieleden snel de juiste informatie te verschaffen om op hun vakgebied de juiste beslissingen te kunnen nemen. Samen aan de toekomst van Vendor werken is daarbij het ultieme doel.

Jacco van Rooij, Financial Accounting Teamleader

Werken bij Vendor is werken in een omgeving die continu aan belang wint: deze van de hygiëne.  Als sales kom je terecht bij een uiteenlopend pallet van klanten: scholen, gemeenten, kantoorgebouwen, industriële omgevingen, transportbedrijven etc.

Daarnaast is Vendor een KMO met een uitgesproken familiaal karakter en is het fijn werken in een team van collega’s die eenzelfde passie voor hun job en het bedrijf hebben.

Joris van Roosendael, sales manager

Vendor is een professionele organisatie met het gevoel van een familiebedrijf. We zijn niet de grootste en we willen wel de beste zijn!

Iedere schakel binnen het bedrijf is belangrijk om een goed resultaat neer te zetten. Er is waardering voor ondernemerschap en teamwork. De pay-off van Vendor is niet voor niets allesomvattend: “Smart Solutions, Happy People”. Daar zijn we trots op!

Wendy van Rotten, Accountmanager

Vendor kan zich binnen de markt van de toilethygiëne echt onderscheiden door zeer hoogwaardige producten en een excellente service. Dit maakt dat we als verkoper 100% achter Vendor en onze producten staan.

Omdat iedereen een potentiële klant is van Vendor heb je ook een boeiende mix van soorten klanten: overheden, scholen, grote bedrijven maar ook KMO’s etc. En tot slot is er het maandelijks overleg en de team building activiteiten met de toffe collega’s.

Katrien de Laet, account manager

Ik ben nu bijna 15 jaar werkzaam bij Vendor. Toen ik bij Vendor binnenkwam als monteur waren wij een verkopende organisatie. Klanten konden destijds de dispensers kopen, huren of huur-koop. Voor de monteurs betekende het monteren, vulinstructie geven en later eens teruggaan om onderhoud te plegen. Dat was eigenlijk het contact dat wij met de klanten hadden.

Na een aantal jaren heeft Vendor de omslag gemaakt naar een dienstverlenende organisatie. Naast montage ging Vendor servicewerkzaamheden op locatie bij de klant aanbieden, waardoor de dienstverleners vanaf dat moment regelmatig bij dezelfde klanten terug kwamen. Als dienstverlener leer je de klant daardoor veel beter kennen en zijn het meer echt “jouw” klanten.

Vendor is een bedrijf wat steeds in beweging is. Er is immers nooit een dag hetzelfde en dat is het ook wat het erg boeiend maakt. Zorgen dat bij de klant alles tot in de puntjes op orde is blijft voor mij nog steeds het leukste wat er is, met één doel om de klant een tevreden gevoel te geven. En als je dat van een klant terugkrijgt dan is dat het fijnste voldoening die je kunt krijgen.

Frank Guinee, Commercieel Dienstverlener

Ook werken bij Vendor?