Tevreden partners
Tevreden partners

Tevreden partners

De deelnemende partners zijn enthousiast over Vendor Washrooms. Hieronder vindt u een aantal reacties van onze inwisselpartners.

Alex Schulp, Brasserie Zuidplein: “ Brasserie Zuidplein is partner sinds de opening van het eerste Vendor toilet in Winkelcentrum Zuidplein. De toiletten zien er erg mooi uit. Er worden veel waardebonnen bij ons ingeleverd en we zien dat de klandizie is toegenomen.”

Arthur ter Braak Fame Plaza, Magna Plaza: “De toiletten in Magna Plaza trekken veel toeristen naar ons winkelcentrum. Met de vouchers in de hand winkelen veel klanten van Vendor ook bij ons”.

Omar Aslamy, Ambachtelijke Naaiwinkel, Shoppingcenter Overvecht: ”Ik ben erg tevreden over Vendor Washrooms. De waarde die Vendor aan hygiëne hecht, komt terug in de gehele toiletgroep. De zogeheten ‘Hygiene Seat’- waardoor elke toiletbezoeker een schone toiletbril heeft –  vind ik met name een grote aanwinst”.

Nick Huisman, Panaché, Molenpoort Passage: “Het is belangrijk om buitenshuis comfortabel naar het toilet te kunnen gaan. De Vendor toiletten zijn erg mooi en schoon. En daarom een verrijking voor het winkelcentrum.”

Haiyi Shan, Dolce Vita, Winkelcentrum De Klanderij: “Klantgerichtheid is in ons vak erg belangrijk. Wat Vendor laat zien, is dat zij meedenkt met de consument. De samenwerking met Vendor verloopt erg prettig. We zijn enorm tevreden met Vendor Washrooms!”