Vendor Washrooms op uw locatie
Vendor Washrooms op uw locatie

Vendor Washrooms is het openbaar toiletconcept voor ‘high traffic’ locaties zoals winkelcentra en (benzine)stations. Vendor Washrooms is onderdeel van Vendor, dé toilethygiëne specialist met meer dan 50 jaar ervaring. Het openbaar toiletconcept is ontwikkeld vanuit de toenemende behoefte aan hygiënische openbare toiletten.

Volgens onderzoeken zit Nederland met haar openbare toiletten nog steeds in de Europese middenmoot. Er is een enorme ruimte voor verbetering van de beleving en de hygiëne van openbare toiletten. Door een goed ontworpen toilet, oog voor design, hygiëneproducten en bijbehorende dienstverlening, maakt Vendor Washrooms het verschil. In de formule staat het geboden comfort en een schone, plezierige toiletbeleving centraal. Op deze manier is de waardeperceptie van de consument gegarandeerd en is deze bereid om voor het toiletbezoek te betalen. We nemen u de bouw, inrichting, schoonmaak en onderhoud van de toiletten uit handen.

Met Vendor Washrooms bent u verzekerd van een schone en frisse toiletruimte. En daarmee van een positieve indruk bij de toiletbezoekers. Het Vendor toilet in winkelcentrum Magna Plaza te Amsterdam is in 2013 door het Schoonmaakjournaal uitgeroepen tot het meest sfeervolle openbaar toilet van Nederland.

  • U bent verzekerd van optimale toilethygiëne voor uw toiletbezoeker
  • De bouw en inrichting van uw toilet nemen wij uit handen
  • Toiletten die voldoen aan de hoogste eisen voor wat betreft duurzaamheid
  • U heeft geen omkijken naar schoonmaak en onderhoud van de toiletten
  • Omzetverhoging in de winkels en horeca door uitgifte van waardebonnen
  • Topkwaliteit sanitaire voorzieningen