Maak van uw toiletbezoek een schone belevenis
Maak van uw toiletbezoek een schone belevenis

Een schone, plezierige toiletervaring

U herkent het vast: u moet naar het toilet, maar gezien de onhygiënische toestanden die u vaak buiten de deur aantreft, wacht u liever totdat u thuis bent. De Vendor toiletten maken van uw toiletbezoek een schone belevenis.  Een gastvrouw of gastheer draagt verder bij aan uw positieve ervaring. Ook voor het verschonen van uw baby of voor het gebruik van het mindervaliden toilet kunt u terecht.

  • Openbaar toiletconcept voor ‘high traffic’ locaties
  • Hygiënische toiletten met veel comfort
  • Altijd beschikking over papier, zeep en handdroging

Sfeerimpressie Markthal Rotterdam

Uw toilet als toevoeging op uw visitekaartje

Vendor biedt winkelcentrra, toeristische en andere openbare locaties de mogelijkheid hun gasten te verrassen met hygiënisch hoogstaande, verfrissende en comfortabele toiletruimtes. Zodoende verandert het kleinste kamertje in een opvallend statement van gastvrijheid, stijl en smaak van de gastheer.

Duurzaam in alle opzichten

Vendor Washrooms wil bijdragen aan het creëren van een wereld waarin zorgvuldiger wordt omgesprongen met het milieu, grondstoffen en elkaar. Daarom gebruiken we de slimme IQ-handdoekenautomaat, waarmee we (papieren) afval en het gebruik van grondstoffen reduceren.

U kunt altijd op ons rekenen

Onze gastvrouwen maken het u nóg makkelijker. Zij zorgen voor een schone sanitaire ruimte, waarin u zich prettig voelt. Ook zorgen ze ervoor dat u altijd tijdig nieuwe handdoeken, zeep en toiletpapier ter beschikking, zodat u nooit zonder zit.