Toly Toiletbrildekjes
Toly Toiletbrildekjes

Tegenwoordig brengen we meer tijd door weg van huis dan dat we thuis zijn. We werken in een kantoor, we eten in een restaurant of we zijn onderweg. Tijdens al die momenten maken we gebruik van de openbare toiletten die voor ons beschikbaar zijn, of we het nu leuk vinden of niet. Om op ieder toilet een schone en hygiënische ervaring te hebben, heeft Toly een volledig assortiment toiletbrildekjes ontwikkeld voor iedereen die ‘on the go’ is.

Alle Toly toiletbrildekjes zijn in de EU vervaardigd, biologisch afbreekbaar en zijn getest volgens de strengste Europese (voedsel) regels en voorschriften, resulterend in producten die vrij zijn van schadelijke chemische stoffen.

  • Toly toiletbrildekjes zijn biologisch afbreekbaar en zijn eenvoudig door te spoelen na gebruik.
  • Bedekt de complete wc-bril; hygiënischer en effectiever dan het bedekken van de toiletbril met toiletpapier.
  • Toly Toiletbrildekjes lossen vier keer sneller op dan gewoon toiletpapier. Dus geen verstoppingen.
  • Geen direct contact met de binnenrand van de toiletpot, door het slimme ontwerp.
  • Gemaakt van milieuvriendelijk en gerecycled papier.
  • Verkrijgbaar in travel pack (inclusief display), kidsvariant en als vulling voor vending machines.

Toly Kids

Hygiëne is bij jonge kinderen van groot belang. Toly biedt daarom toiletbrildekjes met een kleurige print om kinderen te helpen bij een hygiënisch en schoon toiletbezoek. De brildekjes passen eenvoudig in een tas of broekzak en zijn extra groot, zodat kinderen de wc-bril niet aan hoeven te raken. De Toly kids toiletbrildekjes worden geleverd met een opvallende winkeldisplay.

Ook Toly in uw assortiment opnemen?

Neem dan contact met ons op