Referenties
Referenties

"In elk gebouw en op elk moment; voor iedereen is er een schoon toilet."

Ruim 20.000 studenten en 5.400 personeelsleden, verspreid over 4 campussen in en net buiten Antwerpen. Een smeltkroes van 116 verschillende nationaliteiten. Of ze nu colleges volgen, geven of faciliteren, allemaal hebben ze dit met elkaar gemeen: ze willen met regelmaat gebruikmaken van een schoon toilet.

Christel Geens, verantwoordelijke voor het schoonmaakpersoneel aan de Universiteit van Antwerpen, ervaart dat een hygiënisch toiletbezoek met alles erop en eraan in de praktijk op ieder moment van de dag mogelijk is. Zelfs in verschillende, druk door jonge mensen bezochte gebouwen kan dit goed geregeld zijn. De Vendor handdoekautomaat Original, geschikt voor papieren of non woven cassettes, is voor haar een belangrijke reden om steeds weer voor Vendor te kiezen. Evenals de wetenschap dat zij zich op geen enkel moment zorgen hoeft te maken of student of professor zonder papier of mogelijkheid tot handdroging komt te zitten.

Een robuust apparaat dat je nooit leeg aantreft

Christel Geens: “De momenten dat er een aula met 300 studenten leegstroomt, worden gevolgd door momenten dat de toiletruimten volstromen. Die ruimten moeten steeds weer klaar zijn om zo’n stormloop aan te kunnen. Onze poetsdames vullen de handdoekautomaten met nieuwe cassettes met handdoekrollen op de rustige momenten waarop zij het sanitair poetsen. Hierdoor garanderen zij dat er voor iedere bezoeker tijdens een high traffic moment handdroging is voorzien, zonder dat er los afval ontstaat. Bovendien zijn de handdoekautomaten zo robuust dat zij voor een lange periode bestand zijn tegen intensief gebruik. Ze lijken onverslijtbaar, sommige apparaten zijn al wel 20 jaar in gebruik! Die duurzaamheid door kwaliteit betekent veel voor ons.”

“De aula stroomt leeg, de toiletruimten vol. Dat zijn de piekmomenten.”

Vendor-automaten die al ruim 20 jaar hun dienst bewijzen. Zo lang bestaat de zakelijke relatie tussen Vendor en Universiteit Antwerpen al. Maar niet enkel door kwaliteit is Vendor duurzaam. Al onze grondstoffen, zeep, papier en verpakkingen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Onze goed doordachte en altijd frisse toiletruimtes zijn een nieuwbouw waardig en dat zien we terug bij Universiteit Antwerpen op Campus Drie Eiken in Wilrijk. Hier is bewust gekozen om op ecologische wijze en energiezuinig te bouwen. Ook daar past een bewuste keuze voor Vendor bij.

"Bij een duurzaam gebouw past bewust duurzaam gebruik. Vendor denkt hier actief in mee."

Universiteit Antwerpen herkent in Vendor een partner met een vlotte service en vriendelijke, capabele monteurs. Zij weten snel de weg naar elk gebouw te vinden als het al eens voorkomt dat zij iets moeten herstellen of vervangen. Handdoekautomaten en toiletrolhouders zijn sterk en duurzaam en bieden bovendien ruim voldoende capaciteit om de piekmomenten het hoofd te bieden. Door de aard van de organisatie – drukke periodes van collegebezoek tegenover lange vakantieperiodes – is de behoefte om de voorraden toiletpapier, zeep en handdoekcassettes aan te vullen niet altijd hetzelfde. Het eigen schoonmaakpersoneel houdt die behoefte goed in de gaten en plaatst zelf tijdig een bestelling. Door deze flexibele werkwijze is er nooit een onnodig grote voorraad op de locaties aanwezig.

“Mocht er een vervanging of herstelling nodig zijn: vriendelijke monteurs vinden snel de weg naar de juiste plek.”