Referenties
Referenties

RAI kiest Vendor als partner voor optimale toiletbeleving

1,5 miljoen bezoekers en 500 evenementen per jaar; de RAI Amsterdam brengt werelden, mensen en markten samen. Deze internationale beurs- en congresorganisatie is een high traffic locatie pur sang. Met 3.000 dispensers en handdoekenautomaten op 546 toiletten zorgt Vendor voor een hoge tevredenheid van elke toiletbezoeker.

Jan van den Bosch, director Venue RAI Amsterdam kiest voor Vendor omdat onze oplossing voor een duidelijke reductie van de benodigde schoonmaakwerkzaamheden zorgt. Van den Bosch verklaart zijn voorkeur: “Tijdens een test bleek het personeel dat werkte met de producten van Vendor beduidend minder tijd nodig te hebben bij het wisselen en bijhouden van de automaten met papieren handdroging. Bovendien kunnen de Vendor-automaten tussentijds worden bijgevuld. Hierdoor heeft een bezoeker altijd de zekerheid dat hij zijn handen kan wassen en drogen.”

Na uitvoerige testen bleek de toilethygiëne-lijn van Vendor de kortste schoonmaaktijd te vragen.

Oplossing piekbelasting sanitaire ruimten

Van den Bosch: “Voor ons is optimale beleving van de bezoeker van groot belang. Tijdens een event zorgen grote aantallen bezoekers voor een piekbelasting van onze sanitaire ruimten. Met de effectieve inzet van de Vendor-producten kunnen we de doorstroom bevorderen en hebben onze bezoekers gedurende het event altijd de beschikking over toiletpapier, handdroging en zeep. Dankzij het ingenieuze handdoekensysteem van Vendor voorkomen we afval op de grond dat normaliter ontstaat wanneer er losse, papieren handdoekjes worden gebruikt. De Vendor-productlijn zorgt voor een uniforme en frisse uitstraling van onze sanitaire ruimten. Dit alles, in combinatie met de juiste prijs-kwaliteitverhouding, geeft de doorslaggevende factor om voor Vendor te kiezen.”

500
Evenementen
546
Toiletten
3000
Dispensers

Ook tijdens piekdrukte kunnen bezoekers op een optimale toiletbeleving rekenen.

Voorafgaand aan het advies voor de perfecte toiletinrichting van de RAI hebben de accountmanagers van Vendor de totale situatie in kaart gebracht. Het gebouw, de sfeer en uitstraling, de looproutes, de planning van events en de gewoontes van de mensen die er werken en de gasten die er komen; alles heeft invloed op de uiteindelijke toiletbeleving van de bezoekers. Hoe treft iemand de toiletruimte aan? Ook als hij of zij de 100e bezoeker is?

High traffic locaties ontzorgen is een specialisme van Vendor. Flexibiliteit en snelheid bij de installatie van ruim 3.000 dispensers en handdoekautomaten is een must. Het mag de toiletbezoeker aan niets ontbreken. De bemoeienis van Vendor houdt niet op bij het plaatsen en leveren van de producten. De medewerkers van schoonmaakpartner CSU zijn voorafgaand aan de transformatie van de toiletgroepen van de RAI in een speciaal ingerichte trainingsruimte geïnstrueerd en getraind. Tijdens het eerste grootschalige event hebben medewerkers van Vendor de instructie voortgezet op de werkvloer en ook daarna bleef en blijft Vendor vraagbaak voor partner CSU.

Vendor scoort hoog op tevredenheid van de toiletbezoeker.