Nieuws

Winnaars recreatieactie zijn bekend

De vakanties zijn in volle gang en alle campings en recreatieparken draaien overuren. Om er voor te zorgen dat toiletbezoekers op deze plaatsen altijd de beschikking hebben over optimale toilethygiëne heeft Vendor in het voorjaar een actie gehouden voor de recreatiesector. Onder de vakantieparken die toiletpapier afnamen bij Vendor werden twee VIP-arrangementen voor de Ziggo Dome verloot.

Inmiddels zijn de winnaars van deze actie bekend en hebben zij de cheques in ontvangst mogen nemen. Wij wensen Strandcamping Valkenisse en Camping Vreehorst veel plezier met hun VIP-arrangement bij de Ziggo Dome.

Toilethygiëne in de recreatiesector

Een goede toilethygiëne is overal van belang. Maar zeker binnen de recreatiesector spelen schone en hygiënische toiletten een grote rol in de totale beleving van de gasten. Met de automaten en producten van Vendor hebben vakantieparken minder omkijken naar hun toiletruimte en kunnen gasten op een snelle en hygiënische manier gebruik maken van de toiletruimtes. Door onze slimme dienstverlening op maat, waarbij wij rekening houden met piekmomenten en rustigere periodes, is er nooit te weinig óf teveel in voorraad.