What's new
What's new

Vendor zorgt voor Happy People bij Villa Pardoes

Vendor verbindt zich opnieuw een jaar lang aan Villa Pardoes en zal zich in 2019 in gaan zetten om voor 3 gezinnen een week lang een geheel verzorgde vakantie in de villa mogelijk te maken. Op 29 november 2018 werd deze verbintenis officieel gemaakt met de handtekeningen van Peter Persoon, Algemeen Directeur bij Villa Pardoes en Ghislaine Ottevanger, Directeur Nederland bij Vendor. 

Zes enthousiaste Vendorianen voegden na de ondertekening de daad bij het woord met de start van de voorbereidingen voor het Pannenkoekenfestijn die avond in kader van het Helpende Handen programma. Samen bakten zij maar liefst 150 pannenkoeken voor de kinderen en hun familieleden die op dat moment in de Villa verbleven. Peter Persoon: “Villa Pardoes staat of valt met de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren. Het enthousiasme en de grote betrokkenheid vanuit Vendor zijn daarbij onmisbaar. Dit stelt ons in staat om zoveel mogelijk gezinnen een geweldige vakantieweek te kunnen bieden. Het commitment om 3 gezinnen een week vakantie te kunnen bieden, is hartverwarmend. Daar worden wij op onze beurt weer blij van.”

Jarenlang partnership
Het partnership van Vendor en Villa Pardoes gaat al geruime tijd terug. Ook afgelopen jaar stak Vendor al een aantal keer de handen uit de mouwen. Zo hielpen collega’s in het voorjaar van dit jaar met het versieren van de villa in vrolijke paassferen en waren er collega’s bij het Halloweenfestijn om te helpen met schmink en versiering. “Het enthousiasme binnen Vendor is groot. We moeten zelfs collega’s ‘teleurstellen’ doordat er meer mensen zijn dan er handen nodig zijn. Dat enthousiasme gaan we komend jaar op meerdere manieren inzetten zodat iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen”, vertelt Ghislaine. Henk van Bergen, Commercieel Medewerker Back Office: “Een dankbare klus, die alles weer even in perspectief brengt.”

Over Villa Pardoes
Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten! Sinds de oprichting in 2000 hebben al zo’n 7000 gezinnen van een geweldige vakantieweek in de Villa kunnen genieten. Villa Pardoes ontvangt géén subsidies of zorgverzekeringsgelden en bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren.