Nieuws
Nieuws

Vendor ontvangt SBB-erkenning

Vendor geeft jonge mensen graag de gelegenheid ervaring op te doen. Stagiaires van uiteenlopende richtingen en van verschillende opleidingsniveaus geven Vendor een extra dimensie. Voor de stagemogelijkheden binnen de logistieke afdeling ontvingen wij vandaag de officiële erkenning van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf, ook wel de beroepspraktijkvorming (bpv) genoemd.

Als erkend leerbedrijf voldoen wij aan de volgende voorwaarden:

  1. De organisatie biedt de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.
  2. De organisatie stelt een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. De organisatie maakt tijd, ruimte en middelen vrij om de praktijkopleider zijn taak te laten uitvoeren.
  3. De organisatie is bereid om samen te werken met de school en SBB en verstrekt daartoe de benodigde informatie.
  4. De organisatie gaat akkoord met vermelding van uw bedrijfsgegevens op Stagemarkt.nl, de website waar studenten een leerplaats (stage of leerbaan) zoeken in het mbo.