What's new
What's new

Vendor Moments genomineerd als 'Tofste toilet van Nederland'

De toiletten op het hoofdkantoor van Vendor in Tilburg, ingericht met het belevingsconcept Vendor Moments, zijn genomineerd voor de ‘Tofste toilet van Nederland’ verkiezing van de Maag Lever Darm Stichting.

Afgelopen week werden we aangenaam verrast met bezoek namens de Maag Lever Darm Stichting. Uit handen van Ricardo de Koning mocht Vendor een nominatie als ‘Tofste toilet van Nederland’ ontvangen voor de toiletten op het hoofdkantoor die zijn ingericht met het belevingsconcept Vendor Moments.

Ludieke aandacht voor meer openbare toiletruimtes

De Toiletalliantie, bestaande uit onder meer de Maag Lever Darm Stichting, de Stoma Vereniging, de CCUVN, PDS en SPKS, initieerde eerder de website ‘Waar kan naar het wc’ en de ‘Hoge Nood app waar je bijna 6.000 openbare of opengestelde toiletten kan vinden. Om op een ludieke manier aandacht te vragen voor de noodzaak van meer openbare toiletruimtes werd de verkiezing in het leven geroepen. Vendor is enorm trots en voelt zich vereerd tot  één van de genomineerde organisaties te behoren. Vendor heeft naast de toiletten op haar hoofdkantoor 11 openbare Vendor Washrooms op verschillende locaties in Nederland aangemeld in de Hoge Nood app zoals het Magna Plaza in Amsterdam en de Markthal in Rotterdam.

Elk toiletbezoek een happy moment

Vendor vindt dat iedereen altijd toegang moet kunnen hebben tot een prettige, schone en veilige sanitaire stop. Zodat het toiletbezoek ook buitenshuis een happy moment is. Annelieke de Pooter, manager Marketing en Innovatie bij Vendor: “Ons publieke toiletconcept Vendor Washrooms voor locaties waar in korte tijd veel mensen passeren en het unieke belevinsgsconcept Vendor Moments zijn twee concrete voorbeelden van hoe we hier invulling aan geven. We zijn structureel in gesprek met gemeenten en vastgoedpartijen over dit belangrijke onderwerp.

Disco op het toilet

Vendor Moments: great ideas for small places. Een nieuwe, verfrissende kijk op de meest onderschatte ruimte in een gebouw: het toilet. Met toevoeging van de juiste mix aan beeld, geluid, kleur, geur en interactiviteit wordt de primaire functie van het toilet verruimd. Dit draagt bij aan het creëren van een happy moment bij de toiletbezoeker. Kijk mee met het verslag dat Ricardo maakte in onze toiletruimtes.