What's new
What's new

Sluit je ogen, neem een nipje van je cocktail en laat de zon je beschijnen. Oké, buiten neemt het aantal zonuren dan misschien wel af, op ons kantoor in België schijnt de zon vrijwel altijd. Ieder die hier een bezoekje brengt aan het toilet heeft de keuze om die in de Franse Provence of op een parelwit en zonnig strand door te brengen. Laat jij je omringen door de geur en kleur van bloeiende lavendel of kies je liever voor een uitzicht over zee en een kleurrijke ara?

Vendor Moments is een uniek belevingsconcept waarbij alle zintuigen worden geprikkeld om een stemming, sfeer of thema uit te dragen. Want inspelen op zintuigen loont. Geur, licht, geluid, beeld; ze hebben direct effect op onze stemming en gemoedstoestand. Onderzoekers en experts zijn het er dan ook over eens: het inspelen op de zintuigen levert een positieve bijdrage aan de bezoekbeleving én de tevredenheid van gasten, klanten, medewerkers en patiënten. Wist je dat uit onderzoek blijkt dat 40% van de prikkels visueel wordt opgenomen, 20% auditief , 20% door middel van voelen en 20% door middel van proeven en ruiken?

Vendor ontwikkelde dit belevingsconcept om organisaties te helpen bij het realiseren van een hogere medewerkerstevredenheid of gastbeleving. We creëren een moment van rust, afleiding, energie of verbazing. Zo maakt Vendor Moments van ieder toiletbezoek een happy moment. Een moment van lichamelijk en mentaal comfort; een moment voor jezelf. Vendor Moments kun je zo ‘klein’ of ‘groot’ inzetten als je wil.

 

Onze specialisten vertellen je graag meer over hoe een belevingstoilet je kan helpen bij het realiseren van jouw doelstellingen en kunnen je direct en transparant inzicht bieden in de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 0800 0448 of stuur een mail naar moments@vendor.nl.

Of lees meer in de digitale brochure of hier