Nieuws

Vendor-medewerkers lopen PSV Business Run

In het kader van ‘de sportiefste verjaardag van Nederland’ organiseerde de PSV Foundation op 31 augustus, op de 104e verjaardag van PSV, voor de eerste keer de PSV Foundation Fun Run. Tijdens dit hardloopevenement in en rond het Philips Stadion werd geld opgehaald voor de PSV Foundation. Een team van 7 Vendor-collega’s was van de partij en wist de PSV Business run te voltooien. HRM-medewerkster Eva van den Berg kwam zelfs als snelste vrouw over de finish. Een prestatie om trots op te zijn!

Opbrengst voor PSV Foundation

Het vijf kilometer lange parcours van de PSV Foundation Fun Run liep langs bekende PSV-punten in het centrum van Eindhoven en uiteraard door het Philips Stadion. Deelnemers liepen net als de voetballers door de spelerstunnel, langs de kleedkamers en naast het veld. In totaal leverde de Fun Run 20.698 euro op voor de PSV Foundation.

Vendor en PSV

Sinds 2015 is Vendor verbonden aan PSV als sponsor en partner op het gebied van toilethygiëne. Alle toiletten in het Philips Stadion zijn uitgerust met toiletrolautomaten, handdoekautomaten en zeepdispensers van Vendor. Hierdoor kunnen de vele bezoekers van het stadion tijdens evenementen op een snelle en hygiënische manier gebruik van de toiletten.