Nieuws
Nieuws

Vendor genomineerd voor Best IoT Project voor TI Awards 2018

Op 15 november aanstaande gaat Vendor met drie mede genomineerden de strijd aan om de felbegeerde Telecom Inspirience Award 2018 voor het beste Internet of Things (IoT) Project mee naar huis te nemen. Een 15-koppige vakjury nomineerde Vendor toilethygiëne eerder deze maand met haar Smart Washroom klantcase bij de Ziggo Dome te Amsterdam.

“We zijn bij Vendor vereerd en verheugd”, aldus Sabine Thuysbaert, CEO bij Vendor. “De positieve feedback vanuit Ziggo Dome en de schoonmaakpartner was een teken dat we ons op de goede weg bevinden. Deze blijk van erkenning door een vakjury voelt daarbovenop als de kers op de taart.”

Ultieme beleving voor fan en artiest

Sinds 2017 werkt Vendor samen met Ziggo Dome en haar schoonmaakpartner aan het realiseren van de ultieme beleving voor fan en artiest met het Vendor Smart Washroom concept. Intelligente dispensers met innovatieve sensortechnologie, door het internet verbonden, worden ingezet om te voorzien in waardevolle, realtime, informatie. Het doel is een bijdrage te leveren aan de ultieme beleving voor fan, artiest én de schoonmaker. Het project verloopt voorspoedig.

Uitreiking Telecom Inspirience Awards 2018

Sinds 2015 worden jaarlijks in 9 categorieën de Telecom Inspirience Awards uitgereikt door een deskundige vakjury in het Rotterdamse Zalmhuis. De categorieën zijn ‘Best UC Project’, ‘Best Video Communication Project’, ‘Best IoT Project’, ‘Best Mobile Project’, ‘Best Cloud Communication Project’, ‘Best Contact Center Project’, ‘Best Healthcare Project’, ‘Marketing Award 2017’ en de ‘Vertical Award 2017’. De Telecom Inspirience Awards draaien om het vieren van de successen van het ICT- en Telecom-partnerkanaal. Op 15 november worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de Award-uitreiking in Het Zalmhuis te Rotterdam.