Nieuws
Nieuws

Vendor en PSV verlengen samenwerking

Vendor en PSV hebben de sinds 2010 lopende samenwerking op het gebied van toilethygiëne wederom verlengd. Zowel in het Philipsstadion als op trainingscomplex de Herdgang hebben toiletbezoekers hierdoor ook de komende jaren de beschikking over hygiënische toiletruimtes.

De slimme oplossingen van Vendor bieden bezoekers van het Philipsstadion de continue beschikbaarheid van toiletpapier, zeep en handdroging. Oók tijdens high-traffic zoals in de rust van een voetbalwedstrijd, waar in korte tijd veel gasten gebruik maken van de toiletvoorzieningen.

Rood-witte uitstraling

In het Philipsstadion maakt PSV gebruik van de IQ Handdoekautomaat met een gethematiseerd uiterlijk. Hierdoor passen de automaten perfect binnen de rood-witte uitstraling van het stadion. Daarnaast wordt los afval op de grond voorkomen doordat het gebruikte materiaal hygiënisch wordt opgeslagen in dezelfde automaat.

Dienstverlening

Een van de belangrijkste redenen voor PSV om het contract met Vendor te verlengen is de flexibele dienstverlening van Vendor rond wedstrijden en evenementen. Zo worden tijdens de Groots met een zachte G concerten van Guus Meeuwis extra leveringen in het weekend bezorgd, zodat er altijd voldoende voorraad is.