What's new
What's new

Vendor en Dolmans slaan handen ineen voor Openbaar Onderwijs Groningen

Dolmans en Vendor zijn per 1 september 2018 een samenwerkingsovereenkomst gestart voor de levering van sanitaire voorzieningen aan Openbaar Onderwijs Groningen. Door deze samenwerking wordt Openbaar Onderwijs Groningen nog verder ontzorgd en profiteert zij van inkoop- en efficiëntievoordeel.

Bas Eijkelenkamp, sales manager bij Dolmans Schoonmaak Diensten: “Dolmans Schoonmaak Diensten is reeds twee jaar schoonmaakdienstverlener van Openbaar Onderwijs Groningen. Deze samenwerking biedt de unieke kans om samen met Vendor als preferred supplier bij deze opdrachtgever aan de slag te gaan. Gezien ons jarenlange partnership met Vendor en het zeer servicegerichte dienstverleningspakket dat Vendor de scholen heeft aangeboden, heb ik hier alle vertrouwen in”.

Een van grootste onderwijsorganisaties

Openbaar Onderwijs Groningen is een van de grootste onderwijsorganisaties in Noord Nederland. Op 34 openbare scholen voor basis, voortgezet en speciaal onderwijs wordt onderwijs verzorgd voor circa 16.000 leerlingen. Deze scholen bieden samen zeer gevarieerd onderwijs, waarbij plaats is voor elke leerling en elke ouder.