What's new
What's new

Vendor aanwezig op Beursvloer Tilburg

Dinsdag 10 oktober zal Vendor wederom aanwezig zijn in het Koning Willem II Stadion om deel te nemen aan Beursvloer Tilburg. Tijdens dit netwerkevent ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar, met als doel samen maatschappelijke projecten te realiseren.

Bijdrage aan verbetering sociale klimaat

Vendor neemt voor de achtste keer deel aan Beursvloer Tilburg. Annelieke de Pooter, Marketing Manager bij Vendor: “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Vendor vanzelfsprekend. Daarom nemen we wederom deel aan dit mooie initiatief van Contour de Twern. Ook dit jaar bieden we een aantal maatschappelijke organisaties weer gratis aan om hun toiletten in te richten met slimme oplossingen op het gebied van toilethygiëne.”

"Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Vendor vanzelfsprekend."

Maatschappelijke betrokkenheid

De Pooter: “MVO is bij Vendor op een heldere en praktische wijze geïntegreerd in de dagelijkse bedrijfsvoering. Dat blijkt ook uit onze certificering voor MVO Prestatieladder niveau 4. Deelname aan de Beursvloer draagt bij aan de MVO-doelstellingen die Vendor zich heeft gesteld. Wij vinden het belangrijk om – naast onze samenwerkingen met de Maag Lever Darm Stichting en Villa Pardoes – te werken aan verbetering van het sociale klimaat in onze thuisstad Tilburg.”