What's new
What's new

‘Van goed naar goud’. Hiermee citeerde Sabine Thuysbaert (CEO Vendor) Nederlands bekendste hockeytrainer Marc Lammers tijdens het jaarlijkse kerstevent in december 2018. Marc Lammers behaalde met zijn teams vele successen. Tijdens één van zijn lezingen zei Marc “Ik focuste met mijn damesteam meer op van een 8 een 10 maken, dan van een 4 een 6.”” Hij ging hierbij uit van de krachten van zijn speelsters. Waar waren zij goed in en hoe kon hij dat benutten om de winst te behalen.

Duurzaam succesvol
Deze inspirerende mentaliteit past goed bij Vendor. Daarom start Vendor Nederland in 2019 een ontwikkeltraject voor de medewerkers werkzaam in de Commerciële binnen- en buitendienst, waarin van een 8 een 10 maken centraal staat. Vendor gelooft er namelijk in dat wanneer je doet waar je van nature goed in bent en waar je energie uit haalt, je beter tot je recht komt in je rol, je een gezonde energiebalans behoudt, plezier hebt en succesvol en duurzamer succesvol kunt zijn.

“Samen van een 8 een 10 maken”

Samen voor de titel
Het ontwikkeltraject zal zich richten op persoonlijke talenten en het optimaal inzetten daarvan ten behoeve van de kwaliteiten als een team. Want net zoals de Olympische titel voor de hockeydames, hangt ook het succes van Vendor af van een teamprestatie. Een teamprestatie, waarbinnen ieders individuele talent optimaal benut en ingezet wordt, voor het gezamenlijke resultaat.

Prestatiedoelen
Wanneer het traject wordt afgesloten weten de betrokken medewerkers (nog beter) wat hun persoonlijke talenten zijn, waar zij energie van krijgen en hoe zij die energie kunnen omzetten in de hoogst mogelijke persoonlijke en team effectiviteit.

 

 

Dit project kunnen wij uitvoeren met dank aan het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie.