What's new
What's new

Succesvolle trainingsdag TCW Groep bij Vendor

Afgelopen week ontving Vendor de TCW Groep op het hoofdkantoor in Tilburg. De dag stond in het teken van product- en verkooptrainingen op het gebied van toilethygiëne, toegespitst op de horeca sector.

Afgelopen week ontving Vendor de TCW Groep op het hoofdkantoor in Tilburg. De dag stond in het teken van product- en verkooptrainingen op het gebied van toilethygiëne, toegespitst op de horeca sector. Zo leerde men onder meer welk (positief) effect een juiste inrichting en uitrusting van de sanitaire ruimte heeft op het niveau van hospitality dat een gast ervaart bij bezoek aan het betreffende etablissement.

Enthousiaste club

Een enthousiaste club accountmanagers van de TCW Groep ontvingen onder meer training over de IQ handdoekautomaat van Vendor. Onder het mom ‘zien is geloven’ werd een rondleiding verzorgd door de Productie alwaar men met eigen ogen kon zien hoe het toiletpapier en de handdoekcassette worden gemaakt. Gewapend met een hoofd vol kennis en ondersteunend verkoopmateriaal werd de dag naar ieders tevredenheid afgesloten.

Het toilet als onderscheidend visitekaartje

In de horeca is het belangrijk om gasten van begin tot eind de best mogelijke service te bieden die je als ondernemer tot je beschikking hebt. Waar niet altijd bij stil wordt gestaan, is dat het bezoek aan het toilet hiervan onderdeel uitmaakt. Door als ondernemer na te denken over producten die gasten nodig hebben, of er sprake is van piekbelasting van de sanitaire ruimten en hoe ervoor gezorgd kan worden dat de ruimte er altijd fris en opgeruimd uitziet, kan het toilet een onderscheidend visitekaartje vormen.

Vendor college

Bij Vendor doen we het gewone graag ongewoon goed. Zo kunnen partners van Vendor gebruik maken van het zogenaamde Vendor College. Samen met fulltime trainer Arnold van de Pol gaat men aan de slag met maatwerk producttrainingen en kennisdeling van relevante ontwikkelingen van toilethyiëne binnen de betreffende sector(en). Mocht uw organisatie ook interesse hebben in de diverse trainingsmogelijkheden bij Vendor, dan kunt u uw interesse kenbaar maken via welkom@vendor.nl.