Nieuws

RAI kiest Vendor als partner voor een optimale toiletbeleving

Vendor, toilethygiënespecialist, verzorgt de komende jaren de toilethygiëne bij RAI Amsterdam Convention Centre. Op 2 augustus 2017 ondertekenden Jan van den Bosch, director Venue RAI Amsterdam en Ghislaine Ottevanger, directeur Nederland de overeenkomst. RAI Amsterdam kiest voor Vendor na uitvoerig diverse oplossingen te hebben getest.

”De oplossing van Vendor zorgt allereerst voor een duidelijke reductie van benodigde schoonmaakwerkzaamheden"

Korter schoonmaken

Jan van den Bosch van RAI Amsterdam licht de keuze voor Vendor toe: ”De oplossing van Vendor zorgt allereerst voor een duidelijke reductie van benodigde schoonmaakwerkzaamheden. Tijdens een test bleek het personeel dat werkte met de producten van Vendor beduidend minder tijd nodig te hebben bij het wisselen en bijhouden van de automaten met papieren handdroging. Bovendien kunnen de Vendor-automaten tussentijds worden bijgevuld. Hierdoor heeft een bezoeker altijd de zekerheid dat hij zijn handen kan wassen en drogen.”

Oplossing piekbelasting sanitaire ruimten

Van den Bosch vervolgt: “Voor ons is optimale beleving van de bezoeker van groot belang. Tijdens een event zorgen grote aantallen bezoekers voor piekbelasting van onze sanitaire ruimten. Met de effectieve inzet van de Vendor-producten kunnen we de doorstroom bevorderen, hebben onze bezoekers gedurende het event altijd de beschikking over toiletpapier, handdroging en zeep én voorkomen we afval op de grond dat normaliter ontstaat wanneer er losse, papieren handdoekjes worden gebruikt. Bovendien zorgt de Vendor-productlijn voor een uniforme en frisse uitstraling van onze sanitaire ruimten. Dit alles, in combinatie met de juiste prijs-kwaliteitverhouding, geeft de doorslaggevende factor om voor Vendor te kiezen.”

Paul Cornel, key accountmanager Vendor: “De installatie van ruim 3.000 dispensers en handdoekautomaten en daarmee de transformatie van de RAI toiletgroepen is inmiddels naar tevredenheid afgerond. Flexibiliteit en snelheid waren daar voor de RAI van belang. De bezoekers van de International Conference on Magnet Technology 2017 kunnen eind augustus als allereerste de optimale toiletbeleving gaan ervaren.”