What's new
What's new

Nieuw Leven Facility Groep en Vendor gaan samenwerkingsovereenkomst aan

Afgelopen week hebben mevrouw de Gast-Boerma, algemeen directeur bij Nieuw Leven Facility Groep (NLFG) en Ghislaine Ottevanger, directeur Nederland bij Vendor B.V. in Diemen met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst het officiële startsein gegeven voor een intensieve samenwerking op het gebied van (toilet)hygiëne producten.

Ontzorging als verbindend element

Mevrouw de Gast-Boerma: “We zijn continu bezig met het optimaliseren en borgen van onze service en kwaliteit en zien een structureel partnership met Vendor als toegevoegde waarde. We vullen elkaar aan op gebied van flexibiliteit. NLFG is continu in beweging en bevindt zich in een groeiende fase. Het belangrijkste verbindingselement tussen Vendor en NLFG is het gezamenlijk waarmaken van één van onze belangrijkste pijlers: het ontzorgen van de klant.”

Vendor is reeds jaren een vertrouwde leverancier op kleinere schaal. Met de voorgenomen intensivering van de samenwerking schaalt NFLG Vendor op tot preferred partner op sanitair gebied. “Flexibiliteit, betrouwbaarheid en het leveren van kwalitatief hoogstaande producten zien wij als de kracht van Vendor: een partner om mee door te groeien.”

Visie op klantbeleving

Ghislaine Ottevanger: “Vendor is bijzonder blij dat wij Nieuw Leven vanaf nu tot onze preferred partners mogen rekenen. De visie op klantbeleving sluit precies aan bij die van Vendor: flexibiliteit, snelheid en excellente dienstverlening. Wij zijn ervan overtuigd dat wij door onze gezamenlijke aanpak een prima propositie hebben voor de klanten van Nieuw Leven.”

Op de foto v.l.n.r. Peter Alblas (Vendor), Fabian Belderbos (NFLG), Ghislaine Ottevanger (Vendor), Ans de Gast (NFLG), Peter de Gast (NFLG)