Nieuws

Vendor matcht goed tijdens Beursvloer Tilburg

Met drie succesvolle matches heeft Vendor een bijdrage kunnen leveren aan het recordaantal van 713 matches tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties tijdens Beursvloer Tilburg. Vendor helpt Sint Nicolaas Comité Tilburg, Stichting Broodje Aap & Linke Soep en Petanque Vereniging Tilburg bij de inrichting van hun toilethygiëne.

    Donec sollicitudin molestie

    Curabitur arcu erat

Vendor was in het Koning Willem II Stadion voor de achtste keer aanwezig tijdens de Beursvloer. Tijdens deze beurs ontmoet het Tilburgse bedrijfsleven een groot aantal maatschappelijke organisaties met het doel samen, en met gesloten beurzen, projecten te realiseren.

Annelieke de Pooter, Marketing Manager bij Vendor: “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Vendor onderdeel van onze cultuur. Daarom hebben we ook dit jaar weer een aantal maatschappelijke organisaties aangeboden om hun toiletten in te richten met slimme oplossingen op het gebied van toilethygiëne.”

Maatschappelijke organisaties

De in 1983 opgerichte Petanque Vereniging Tilburg bestaat momenteel uit ongeveer 100 leden en heeft haar thuishaven bij ´Boulodrome de Kluit`. Het Centraal Sint Nicolaas Comité Tilburg is actief sinds 1901 en is hiermee de oudste organisatie in Nederland die zich richt op het organiseren van Sinterklaasactiviteiten. Voor beide organisaties gaat Vendor de toiletruimte voorzien van handdoekautomaten, zeepdispensers en toiletrolautomaten.

Bij Stichting Broodje Aap & Linke Soep, een interculturele lunchservice waar oude en nieuwe Tilburgers elkaar kunnen ontmoeten, gaat Vendor een toiletbrilreiniger plaatsen. De Pooter: “Met het verbeteren van de toilethygiëne bij deze maatschappelijke organisaties hopen we een bijdrage te leveren aan het sociale klimaat in Tilburg.”