What's new
What's new

Never change a winning team

Een winnend team verander je niet, dus opnieuw heeft Reclassering Nederland voor Vendor gekozen. Op de eerste dag van het nieuwe jaar ging het nieuwe contract in, Sabine Thuysbaert (CEO van Vendor) en William van Nistelrooij (Manager Facilitaire Zaken Reclassering Nederland) tekenden wederom een samenwerkingscontract.

 

Reclassering Nederland en Vendor zijn al lang geen vreemden meer voor elkaar. Op de laatste dag van het jaar 2014 werd een eerdere overeenkomst getekend, een contract dat 30 locaties behelst. Het ging om een contract van 2 jaar, met 2 optiejaren. Deze 4 jaar is volledig benut, Reclassering en Vendor bleken een goede match. Het nieuwe contract loopt voor 4 jaar, met 2 optiejaren, wat dus een totaal van 6 jaar betekent bij optimale tevredenheid. En die tevredenheid, daar zetten we nu uiteraard nogmaals op in.

Voor deze eerdere overeenkomst moest de Reclassering officieel aanbesteden. Omdat zij als klant zodanig tevreden waren, besloten ze dat alle inschrijvingen anoniem moesten zijn. In de offerte, communicatie, demowand en andere uitingen mocht nergens uit blijken wie de inschrijver was. Zo werd zo objectief mogelijk beoordeeld en konden vooroordelen uitgesloten worden.

Eén van de unieke eisen die Reclassering Nederland aan het contract stelde was een landelijk aanspreekbare en vaste accountmanager. Uiteraard heeft Vendor hier aan voldaan. Accountmanager Iwan is inmiddels van onmisbare dienst voor deze waardevolle klant.