What's new
What's new

De overname van Vendor is een feit!

Op 9 augustus hebben we de overname van Vendor door de CWS Group aangekondigd, onder voorbehoud van goedkeuring door de mededingingsautoriteiten. Inmiddels is de overname definitief goedgekeurd. Dinsdag 17 september was de ‘closing’, stapsgewijs zal Vendor geïntegreerd worden in de CWS organisatie.

‘’We kijken er naar uit om deze samenwerking af te trappen en ervoor te zorgen dat we onze klanten straks de beste service, oplossingen en producten van beide organisaties kunnen bieden’’, aldus Frank Reisgies, General Manager Hygiene Core van de CWS Group.

Samen vooruit

Door middel van innovatieve, duurzame en digitale huuroplossingen zet CWS zich in voor een gezondere en veiligere toekomst. De drijfveer van Vendor ’smart solutions, happy people’ sluit hier op alle vlakken bij aan. Gezamenlijk zetten we in op innovatie, streven we naar (digitale) vooruitgang en naar het ontzorgen van onze klanten. Sabine Thuysbaert, CEO van Vendor: “Steeds meer bedrijven houden rekening met duurzaamheid en kiezen voor een langdurige samenwerking met één serviceprovider, vooral in de Benelux. We zijn ervan overtuigd dat we door het bundelen van onze krachten nieuwe kansen creëren voor alle betrokken partijen.