Referenties
Referenties

Bekijk ons werk

De toiletruimte. Misschien wel het meest onderschatte visitekaartje. Vendor biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid hun werknemers, gasten en bezoekers te verrassen met hygiënisch hoogstaande en verfrissende producten voor elke toiletruimte. Zodoende verandert het kleinste kamertje in een opvallend statement van gastvrijheid, stijl en smaak van de gastheer. Alles om van elk toiletbezoek een happy moment te maken. Elke dag opnieuw.

Brantano

“We hebben bij Brantano voor Vendor gekozen vanwege het gebruiksgemak en de kwaliteit van de automaten. Het gedreven personeel staat altijd voor ons klaar en de dienstverlening is uitstekend, zodat we altijd zonder zorgen van het toilet gebruik kunnen maken.”

Goethe Institut

“De keuze voor Vendor is een ecologisch verantwoorde keuze. Onze toiletten blijven continu netjes omdat er geen vouwhanddoekjes meer op de grond vallen. En bovendien ruiken de toiletruimtes zeer fris”

Politiezone Puyenbroeck

Van andere politiezones hadden we al positieve geluiden gehoord over Vendor.  Met duidelijke afspraken, goede communicatie en een uitstekende dienstverlening zorgt Vendor voor een fijne samenwerking. Bovendien staat men altijd open voor feedback. Een win-winsituatie voor iedereen!

Patrick Van De Voorde

Politiezone Regio Rhode & Schelde

“De automaten van Vendor zijn robuust, gebruiksvriendelijk en hebben een tijdloos design.  De correcte dienstverlening is op ons afgestemd en door de automatische aanvulling van de verbruiksproducten en de wisselservice hebben we minder administratie en minder werk voor de poetsvrouw. Dat alles voor een vaste kostprijs per jaar. Dus geen verrassingen achteraf!”

Ilse Eeckhout