Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Vendor en MVO

Wij nemen onze rol als partner in toilethygiëne erg serieus. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoort daar ook bij. We zijn MVO Prestatieladder niveau 4 gecertificeerd. Deze norm is gebaseerd op internationale ISO standaard 26000. Om dit niveau te behouden vindt er jaarlijks een verplicht, onafhankelijk onderzoek plaats door een certificerende instelling die onze dienstverlening en producten toetst. Zo weten we zeker dat onze producten en diensten  duurzaam, verantwoord en veilig zijn. Dat is goed voor het milieu en onze klanten, maar ook voor onze leveranciers en werknemers.

Onze producten zijn duurzaam

We hanteren strenge criteria bij de selectie van grondstoffen en productieprocessen om de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van ons aanbod te kunnen garanderen. Zo draagt het papier van ons toilet- en en handdoekpapier naast het Nordic Milieu-label ook het EU Milieukeurmerk. De Vendor zepen beschikken natuurlijk ook over het EU Milieukeurmerk en de Vendor Pure Soap en Pure Foam hebben zelfs een extra bekroning; het Cradle 2 Cradle Silver-certificaat. Al onze verpakkingen zijn voorzien van het FSC keurmerk. Onze automaten hebben een lange levensduur en zijn bovendien gemaakt van recyclebaar materiaal. Wij halen ze na gebruik bij u op en zorgen voor een nieuwe bestemming.

Sponsoring en goede doelen

We kiezen bij sponsoring voor initiatieven die het milieu niet belasten en duurzaam zijn. Ieder jaar kiezen we daarnaast een goed doel, dat we financieel ondersteunen. Voor 2018 is vwz Kinderkankerfonds dit goede doel.

Vendor is duurzaam, dus u ook

We voorzien onze klanten van informatieve bordjes en posters die eenvoudig op toiletrolhouders en handdoekautomaten geplaatst kunnen worden.Zo worden ook uw medewerkers en andere toiletbezoekers bewust gemaakt van de maatschappelijkheid en verantwoordelijkheid die we allemaal dragen.

Meer weten? Lees dan ons complete MVO-verslag.