Vendor Toilethygiëne
Vendor Toilethygiëne

Op tal van onze toiletmomenten zijn we niet thuis, maar elders zoals aan het winkelen, op het werk, op school of aan het genieten van een avondje uit. Het zijn die momenten buitenshuis dat Vendor het verschil maakt. Want tref je een toiletruimte met de slimme producten van Vendor, dan ben je verzekerd van een gegarandeerde beschikbaarheid van handdroging, toiletpapier, zeep en een aangename geur.

Iedereen een happy moment

Ons ultieme doel is van elk toiletbezoek een happy moment maken. Wij vinden dat iedereen op elk moment moet kunnen genieten van een ontspannen en prettig toiletbezoek. Ongeacht het aantal mensen dat – soms in korte tijd – het toilet gebruikt, zijn onze klanten en hun toiletbezoekers verzekerd van slimme, kwalitatieve producten, excellente service en een frisse toiletruimte. Kortom, een positieve beleving.

Het gewone ongewoon goed doen

Met meer dan 200 medewerkers ontwikkelen en produceren wij in eigen beheer een totaalpakket van onder meer slimme handdoek- en toiletrolautomaten, zeepdispensers, luchtverfrissingssystemen en toiletbrilreinigers. Dankzij de eigen voorraad kunnen we een snelle levering in meer dan 30 landen garanderen: rechtstreeks via onze dienstverleners of via één van onze partners. Bezorging vindt plaats tot in de voorraadkast en heb je ons nodig, dan zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar. Het gewone doen we namelijk ongewoon goed. Verwachtingen overtreffen we graag: met een goed advies, een dienst, een verrassing of een lach. We werken hard, altijd met oog voor elkaar en maken tijd voor ontspanning en persoonlijke aandacht.

Happy world

We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en impact op de wereld. Happy momenten gaan voor ons verder dan een toiletbezoek. Zo heeft één op de drie mensen in de wereld geen toegang tot een toilet. Daarom ondersteunen we diverse initiatieven en maken we ons samen met klanten, medewerkers en partners elke dag hard voor een wereld waarin zorgvuldiger wordt omgesprongen met het milieu, grondstoffen en met elkaar. Via onze slimme IQ-handdoekautomaat reduceren we bijvoorbeeld (papieren) afval en gebruik van grondstoffen. Daarnaast zijn wij op het hoogst mogelijke niveau gecertificeerd op de MVO prestatieladder.

Happy Vendor

Happy, dat is onze drijfveer. Happy is meer dan tevreden. Meer dan blij. Al bijna 60 jaar zetten we dat extra stapje voor de klant en de toiletbezoeker, die zich verzekerd weet van een schoon en hygiënisch toilet, een frisse geur en schone, droge handen. Zo is en blijft een Vendor-moment een happy moment.

Vendor.
Smart solutions. Happy people