Vendor Washrooms
Vendor Washrooms

Vendor Washrooms

Een schoon openbaar toilet is helaas niet altijd vanzelfsprekend. Bij Vendor vinden wij dat iedereen op elk moment wél de toegang moet hebben tot een schoon en fris toilet. Daarom lanceerden wij onze Vendor Washrooms.

Vendor Washrooms zijn openbare toiletten op strategische locaties waar hygiëne en comfort gegarandeerd zijn. U kunt hier dus ook in alle rust uw kleintje verschonen of even uw make-up bijwerken.

Locaties

Op dit moment treft u Vendor Washrooms aan in negen winkelcentra binnen Nederland: Magna Plaza in Amsterdam, Shoppingcenter Overvecht in Utrecht, Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam, Molenpoort Passage in Nijmegen, Winkelcentrum de Klanderij in Enschede, Markthal in Rotterdam, Almere Centrum, Winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam en De Pier in Scheveningen. Ook in België is Vendor Washrooms zich op de markt aan het oriënteren voor het openen van verschillende vestigingen op high-traffic locaties.

Meer informatie over onze locaties en de mogelijkheden van een Vendor Washroom op uw locatie vindt u op vendorwashrooms.nl