Recreatie
Recreatie

Als horeca-exploitant biedt u uw gasten een optimale service. U ziet uw klanten graag tevreden gaan, maar ook zeker weer graag terugkomen. Met Vendor zorgt u voor representatieve toiletten en een positieve beleving van uw gasten.

Opgeruimde en frisse toiletruimtes

De robuuste automaten van de Tradition-lijn kunnen tegen een stootje en bevorderen de hygiëne in uw toiletruimte. Voor een meer moderne en luxe uitstraling in uw sanitaire ruimte kiest u voor de Vision- of de Metal-serie. Welke lijn u ook kiest, de IQ handdoekautomaat staat garant voor een opgeruimde toiletruimte en continue beschikbaarheid van handdroging. Het uitgebreide assortiment aan luchtverfrissers en parfums biedt iedere toiletbezoeker daarbij een aangename geurbeleving.

Altijd een hygiënisch toilet

Het urinoirrooster van Vendor voorkomt kalkaanslag en vangt vuil en rotzooi op. Het voorkomt verstoppingen en houdt uw afvoerleidingen vrij. Met de Vendor sanitizer voorkomt u kalkafzetting in uw sanitair waardoor het onderhoud gemakkelijker wordt en nare geurtjes worden voorkomen. Met onze toiletbrilreiniger biedt u uw gasten op een zeer eenvoudige manier altijd een schone toiletbril.

Optimale handhygiëne

Uw medewerkers ruimen tafels af, spoelen glazen, zorgen voor de afrekening van de bestellingen en zijn bezig met voedsel en drank. Vaak gebeurt dit alles zonder tussendoor de handen te wassen, terwijl een slechte handhygiëne de belangrijkste oorzaak van ziekteoverdracht is. Voor een optimale handhygiëne adviseert Vendor het gebruik van het handontsmettingsmiddel ‘Instant Disinfect’. Dit is een alcoholgel die direct effectief is en 99,99% van de ziektekiemen doodt, ongeparfumeerd is, en tóch zorgt voor een verfrissend gevoel. De pompflacon die overal te plaatsen is, zorgt ervoor dat uw gasten zien dat u effectief met hygiëne om gaat.

Ook bij uw bedrijf een goede toilethygiëne?

Wij geven u advies op maat.