Logistiek
Logistiek

In de logistiek zijn veiligheid, duurzaamheid en een schone werkomgeving essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Ook een goede hygiëne speelt daarbij een rol. Niet in de laatste plaats, omdat gezonde arbeidsomstandigheden bijdragen aan de productiviteit.

Binnen de logistieke sector is een goede bedrijfshygiëne ook wettelijk een vereiste. Zeker wanneer er ook met etenswaren gewerkt wordt. Dit behelst meer dan een schone werkvloer en productieomgeving. Met een optimale inrichting van de toiletgroepen, de kleedruimtes en de wasruimtes bevordert u de hygiëne en de gezondheid van uw medewerkers. Dit komt de continuïteit van uw bedrijfsvoering ten goede.

High Traffic

Medewerkers in distributiecentra werken vaak in shifts. Ze starten gelijktijdig met hun werkzaamheden, hebben in groepen pauze en hun dienst stopt op dezelfde tijd. Dit zorgt voor piekmomenten in de sanitaire ruimtes. Om te zorgen dat ook de honderdste bezoeker gebruik kan maken van een schoon en hygiënisch toilet heeft Vendor de slimme IQ Handdoekautomaat, die nooit leeg raakt.

Robuust en functioneel

De robuuste automaten van Vendor kunnen tegen een stootje en zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd de beschikking hebben over een schone handdoek. In combinatie met ons extra netversterkte blauwe papier hebben wij voor al uw heavy duty toepassingen de juiste oplossing.

Totale ontzorging

Met het Total Service Concept van Vendor is uw sanitaire ruimte volledig verzorgd. U heeft er geen omkijken naar. U bent verzekerd van een optimaal werkende, schone en representatieve toiletruimte, die perfect aansluit bij de wensen van uw toiletbezoeker. Het Total Service Concept houdt onder andere in: gratis montage, serviceverlening op locatie en continue beschikking over de verbruiksartikelen.

Ook bij uw bedrijf een goede toilethygiëne?

Wij geven u advies op maat.