Food
Food

Uit tal van wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een gebrekkige handhygiëne een groot gevaar kan zijn binnen de voedselverwerkende industrie. Daarom biedt Vendor een range van producten aan, die passen binnen een ruimte waarin hygiëne van extra groot belang is.

Binnen de foodindustrie is er weinig zo belangrijk als een goede hygiëne. Dit behelst meer dan een schone werkvloer en productieomgeving. Met een optimale inrichting van de toiletgroepen, de kleedruimtes en de wasruimtes bevordert u de hygiëne, voedselveiligheid en de gezondheid van uw medewerkers. Dit komt de continuïteit van uw bedrijfsvoering ten goede.

Extra handhygiëne

Op het gebied van handbescherming, -reiniging en –verzorging kunt u vertrouwen op onze producten. Voor situaties waar extra hygiënische handreiniging en –droging gewenst is, heeft u een ruime keuze uit extra hygiënische zepen, alcoholgel en onze Premium Hygiene handdoekcassettes. Onze automaten zijn er daarnaast ook in een non-touch uitvoering, zodat u het gevaar op kruisbesmetting minimaliseert.

Totale ontzorging

Met het Total Service Concept van Vendor is uw sanitaire ruimte volledig verzorgd. U heeft er geen omkijken naar. U bent verzekerd van een optimaal werkende, schone en representatieve toiletruimte, die perfect aansluit bij de wensen van uw toiletbezoeker. Het Total Service Concept houdt onder andere in: gratis montage, serviceverlening op locatie en continue beschikking over de verbruiksartikelen.

Ook bij uw bedrijf een goede toilethygiëne?

Wij geven u advies op maat.