Automotive
Automotive

Een veilige, duurzame en schone werkomgeving voor medewerkers in de automotivebranche is van groot belang. Een goede hygiëne hoort hier zeker bij. Met een optimale inrichting van de toiletgroepen, de kleedruimtes en de wasruimtes bevordert u de hygiëne en de gezondheid van uw medewerkers. Niet in de laatste plaats, omdat gezonde arbeidsomstandigheden bijdragen aan de productiviteit.

Extra handhygiëne

Op het gebied van handbescherming, -reiniging en –verzorging kunt u vertrouwen op onze producten voor industriële toepassing. Voor situaties waar extra hygiënische handreiniging en –droging gewenst is, heeft u een ruime keuze uit onze extra krachtige zepen, beschermingslotions en onze Premium Hygiene handdoekcassettes.

Robuust en functioneel

De robuuste automaten van Vendor kunnen tegen een stootje en zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd de beschikking hebben over een schone handdoek. In combinatie met ons extra netversterkte blauwe papier hebben wij voor al uw heavy duty toepassingen de juiste oplossing.

Totale ontzorging

Met het Total Service Concept van Vendor is uw sanitaire ruimte volledig verzorgd. U heeft er geen omkijken naar. U bent verzekerd van een optimaal werkende, schone en representatieve toiletruimte, die perfect aansluit bij de wensen van uw toiletbezoeker. Het Total Service Concept houdt onder andere in: gratis montage, serviceverlening op locatie en continue beschikking over de verbruiksartikelen.

Ook bij uw bedrijf een goede toilethygiëne?

Wij geven u advies op maat.