Nieuws
Nieuws

Vendor introduceert ‘BREEZE’: een nieuwe lijn Vendor parfums voor de Everfresh dispenser met geurstrips. In samenwerking met het parfumhuis is veel tijd en aandacht besteed aan de ontwikkeling van de speciale lijn parfums.

Continue verduurzaming productassortiment

Het door Vendor gekoesterde People, Planet, Profit gedachtegoed staat altijd centraal binnen het continue productontwikkelingsproces binnen Vendor. De verbeterde receptuur en een zorgvuldig gekozen selectie van de BREEZE parfums betekenen een volgende stap in het continue proces van de verduurzaming van ons productassortiment. De nieuwe lijn omvat drie geuren: Breeze of Passion, Breeze of Mango en Breeze of Lemon.

Geurbeleving toiletbezoek als belangrijke factor

Zien, horen, voelen, proeven en ruiken; mensen nemen voortdurend waar. Ook wanneer ze het toilet bezoeken. Een prettige geur is naast de afwezigheid van vuil de belangrijkste factor in het ervaren van een fris toiletbezoek. Voor de juiste geurbeleving zijn diverse oplossingen denkbaar. Als antwoord op de behoefte aan een oplossing zonder batterijen of drijfgassen biedt Vendor de Everfresh dispenser met geurstrips: variabele geurbeleving op basis van verdamping, eenvoudig plaatsbaar, storingsvrij en keuze uit diverse parfums.