Nieuws
Nieuws

Vendor in de Top 100 Beste Maakbedrijven van Nederland

Met trots vernam Vendor door Management Team (MT) voor de eerste keer geselecteerd te zijn als één van de 100 beste Maakbedrijven in Nederland. Deze lijst, die jaarlijks wordt samengesteld, bestaat uit organisaties die  “de ruggengraat van de Nederlandse industriële sector” vormen.

Sabine Thuysbaert, CEO van Vendor, reageert verheugd: “De vermelding in de Top 100 en de daarmee gepaard gaande erkenning van onze activiteiten, stimuleert ons om op de ingeslagen weg verder te gaan en, op innovatieve manier, ambitieus te blijven werken aan een mooie toekomst.”

Slimme oplossingen met slimme mensen

Thuysbaert vervolgt: “Als A-merk staat Vendor voor  een breed gamma aan duurzame. slimme producten op het gebied van toilethygiëne. Met onze sanitaircollectie, waaronder een uniek en gepatenteerd handdroog systeem, kiezen we er bewust voor een nichespeler te zijn en maken daarmee  onderscheid in de markt. Onze producten en dienstverlening bieden de mogelijkheid tot een lagere Total Cost of Ownership, met name belangrijk voor locaties met hoge piekbelasting.  Om tot deze slimme oplossingen te komen, zijn slimme mensen nodig: van ontwikkeling en productie in eigen huis tot de levering en het structureel service en onderhoud bij de klant.

Enkel door de inzet van onze professionals, die pas tevreden zijn wanneer zij de klantverwachting overtreffen, hebben we deze notering in de Top 100 beste maakbedrijven kunnen behalen.”

Ambitieuze groeidoelstelling

Vendor is dit jaar nieuwkomer op de lijst en is van plan deze plaats niet meer af te staan. Thuysbaert: “Vendor heeft zichzelf tot doel gesteld om de komende jaren nog méér enthousiaste klanten te mogen verwelkomen, zodat we steeds meer toiletbezoekers kunnen voorzien van een schoon en hygiënisch toilet.”

Op woensdag 25 oktober aanstaande organiseert Management Team het Heldendiner voor de Top 100 beste Maakbedrijven in Nederland waar directieleden van de grootste maakbedrijven in Nederland zullen aanschuiven. Vanuit Vendor zal CEO Sabine Thuysbaert aanwezig zijn.

Management Team (MT)  en  De Top 100 beste Maakbedrijven

Management Team presenteert voor het derde jaar op rij de 100 beste Nederlandse bedrijven in de maakindustrie. Management Team wil met de Maakindustrie Top 100 bedrijven uit de maakindustrie in ‘the spotlight’ zetten en zo business stimuleren. Voor selectie in deze top 100, werden organisaties geëvalueerd op basis van vier criteria: omzet, gemiddelde omzetgroei, profiteren van groei en rendement van investering in de afgelopen vijf jaar.