Great ideas for small places

Vendor Moments biedt u een nieuwe, verfrissende kijk op de meest onderschatte (ontvangst)ruimte in een gebouw: het toilet. Van voetbalstadion tot restaurant, van kantoorgebouw tot ziekenhuis: overal kunt u met de juiste mix van beeld, geluid, kleur, geur en interactiviteit de primaire functie van het toilet verruimen en de beleving van uw gasten, klanten of bezoekers positief verhogen. Bekijk het hele persbericht.

Vraag gratis aan

  • Download nu de gratis brochure van Vendor Moments
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Prikkeling van de zintuigen

Beeld en kleur

Voorzie wanden en deuren van afbeeldingen en kleuren. Met aansprekende visuals wanen uw toiletbezoekers zich een ogenblik op een totaal andere plek.

Geluid

Door het toevoegen van geluid geeft u een extra beleving aan de toiletruimte. Of u nu muziek afspeelt of het rustgevende geluid van golven te horen is, bezoekers van uw toilet ervaren een happy moment.

Geur

Met een geur kan in een oogwenk een herinnering aan een locatie, persoon of merk met bijbehorende emotie worden opgeroepen. Wanneer we geur element toevoegen aan de toiletbeleving, versterkt dit de beleving die u wenst te creëren.

Interactiviteit

Met interactieve elementen maakt u een bezoek aan het toilet een nog grotere beleving. Scan een QR-code en lees een boek uit de ‘boekenkast’ of bepaal uw eigen ‘Pleelist’.

Op zoek naar inspiratie?

Beleef het live in het showcase-toilet te Tilburg